MOOI SkinBoutique

Alles voor een stralende huid op één plek

Als je huid straalt, straal jij ook. Een gezonde huid vraagt om veel liefde en aandacht en die geef ik je graag. Samen gaan we aan de slag met een persoonlijk plan van aanpak, eventueel samen met de huidtherapeut, cosmetisch arts en PMU-specialiste behalen we jouw doelen.

Huidverbetering op maat

Misschien herken je dit:

  • Je wilt een rustige en egale huid
  • Je zoekt huidverzorging die je laat stralen
  • Je wilt er graag goed uitzien


Wat je wens ook is: bij MOOI SkinBoutique ben je op de goede plek! Met meer dan 30 jaar ervaring als huidspecialist weet ik precies wat jij nodig hebt om te stralen.

Make-up die je laat stralen

Wil je een gepersonaliseerd make-up advies;

  • Ga je trouwen of heb je binnenkort een feest? 
  • Wil je elke dag opstaan met mooie, verzorgde wenkbrauwen?
  • Kunnen je lippen wat extra kleur gebruiken?


Met make-up komen al je wensen uit. Bij MOOI SkinBoutique kun je terecht voor zowel permanente make-up als feestelijke make-up voor een bijzondere gelegenheid.

Samenwerking met de beste specialisten

Bij MOOI SkinBoutique vind je alles voor een stralende huid op 1 plek. Voor permanente-make-up, injectables en huidtherapie werk ik samen met de beste specialisten. We kijken samen wat jouw huid nodig heeft voor de mooiste resultaten.

Over Saskia

Als je echt lekker in je vel zit en straalt, voel je je automatisch mooier. Al meer dan 30 jaar is het voor mij een feestje als ik mooie, zelfbewuste vrouwen en mannen mag helpen om te stralen. Met de juiste behandelingen en producten voor jouw huid en de aandacht die je verdient!

Huidverbetering product