Huid

Je huid vertelt hoe het met je gaat en het liefst wil je dat je huid straalt. Dan voel jij je ook het fijnst. Heb je last van een onrustige huid? Rimpels die je liever ziet verdwijnen of plekjes als rosacea of pigmentvlekken? Met de juiste aanpak krijg je jouw huid weer stralend en gezond. Ingewikkeld? Nee hoor! Ik help je stap voor stap op weg naar die gezonde huid!

Bij MOOI SkinBoutique kun je terecht voor:

Intake

We beginnen altijd met een intakegesprek. Hierin bespreken we je huidroutine, je leefstijl en wat je graag wilt bereiken. Door goed te kijken wat de oorzaak is, kan ik een huidverzorgingsroutine op maat samenstellen waar jouw huid baat bij heeft.

Plan van aanpak

Die routine is onderdeel van een persoonlijk plan van aanpak. Het thuisgebruik van producten vormt hiervoor een stevige basis. Als jij de routine van je huid 2 keer per dag verzorgen goed onder de knie hebt, zie je al gauw mooie resultaten. Het vraagt dus wel commitment van jou. Jouw harde werk vullen we aan met behandelingen in de salon. Dat kan de ene keer een peeling zijn, de andere keer microneedling of een bindweefselmassage. Of een combinatie van verschillende behandelingen en technieken. 

Samenwerken

Een stralende huid krijg je niet met een tovermiddeltje, wat de reclames ook beweren. Het vraagt wat doorzettingsvermogen om je huidverzorgingsroutine te creëren. En daarnaast draait het bij een stralende huid ook om samenwerken. Jouw inspanningen thuis en de behandelingen in de salon vormen een gouden combinatie. 

Deskundig advies

Je kan altijd bij mij terecht voor vragen en advies. Duikt er ineens een puistje op of voelt je huid anders aan? Ik denk graag met je mee voor een goede oplossing. Praktisch en duidelijk, zodat je precies weet wat je te doen staat. 

Een investering waar je lang plezier van hebt

Doel is een gezonde huid creëren die we samen gezond houden. Je investeert in je huid en in een persoonlijk plan van aanpak. Die investering betaalt zich terug in een gezonde huid met producten en behandelingen die bij je passen.