MOOI SkinBoutique spelregels

Een fijne, relaxte plek is belangrijk om samen met jou mooie resultaten te behalen. Daarom zijn er een aantal zaken om rekening mee te houden als je bij MOOI SkinBoutique komt.

Ik behandel niet bij:

  • Koorts
  • Koortslip
  • Griep
  • Besmettelijke huidziekten 
  • Covid-19 (en bijbehorende klachten)


Twijfel je of je kunt komen? Stuur me dan gerust een berichtje!

Afspraak Maken

Wanneer ik in behandeling ben kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden. Daarom verzoek ik je voor het Tijdens behandelingen kan ik de telefoon niet opnemen. Maak daarom je via het contactformulier of stuur een WhatsAppbericht naar 06-29737722.

Wees op tijd

Kom 5 minuten voor de afgesproken tijd naar je afspraak, zodat de planning vlot verloopt en anderen niet onnodig hoeven te wachten. Kom je te laat? Dan gaat die tijd van je afspraak af. Je betaalt dan wel het volledige bedrag.

Annuleren

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Tot uiterlijk 48 uur voor de behandeling kun je jouw afspraak kosteloos verplaatsen of annuleren. Binnen 48 uur voor de behandeling breng ik 50% in rekening. Kom je niet opdagen? Dan betaal je het volledige bedrag.

Gratis Intakegesprek

Plan je een gratis intakegesprek? Zorg dan dat je ook komt. Bij niet verschijnen of binnen 48 uur voor de afspraak annuleren breng ik €15 reserveringskosten in rekening.

Betalen

Betalen is mogelijk met pin en contant. Je parkeert gratis voor de deur.

Klachten of ontevreden?

Ik doe er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. Laat het me direct weten, zodat we samen een passende oplossing vinden.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door MOOI SkinBoutique en worden niet verstrekt aan derden.