Over Saskia

Als je echt lekker in je vel zit en straalt, voel je je automatisch mooier. Voor mij is het een feestje als ik mooie, zelfbewuste vrouwen en mannen mag helpen om te stralen. Met de juiste behandelingen en producten voor jouw huid en de aandacht die je verdient!

Alles wat je nodig hebt op 1 plek

Bij MOOI SkinBoutique vind je alles wat je nodig hebt om te stralen. Huidverbetering, huidtherapie, permanente make-up en zelfs een cosmetisch arts. Handig, alles onder één dak. Denk ik dat je baat hebt bij een behandeling door de huidtherapeut, dan kan ik dat makkelijk overleggen. We werken nauw samen voor de mooiste resultaten en een fijne ervaring bij MOOI SkinBoutique. 

Compleet verzorgd moment voor jezelf

Ook als je bij mij in de stoel ligt mag je rekenen op een compleet verzorgde behandeling. Een drankje, hapje en mijn volledige aandacht voor jou zorgen dat je lekker ontspant en geniet van het moment. 

Wanneer ik je kan helpen aan een stralende, gezonde huid ben ik blij. Samen zorgen we voor een mooi resultaat van de behandelingen en het thuisgebruik, zodat een goede huidroutine net zo normaal wordt als tandenpoetsen. En als je huid straalt, straal jij ook! 

Hoe het ooit begon…

In 1990 startte ik direct na de middelbare school met de opleiding tot schoonheidsspecialiste. Stiekem was dat altijd de droom van mijn moeder. Ik ging als klein meisje altijd met haar mee naar de schoonheidsspecialiste en vond het prachtig. Mijn vriendinnen lieten zich maar al te graag opmaken door mij. Ik gebruikte altijd de make-up van mijn moeder, hoe goed ze het ook verstopte. 

Ik ben altijd creatief bezig geweest en twijfelde nog even of ik een opleiding mode en kleding ging doen. Maar de passie voor huidverzorging won en ik ging vol overgave aan de slag als schoonheidsspecialiste. 

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan, ook in andere takken van de cosmeticabranche. Eerst in de drogisterij, waar ik veel leerde over cosmetica en later jaren bij Douglas, waar ik het ontzettend naar mijn zin had met behandelingen en de verkoop van verschillende cosmetica. Visagie is voor mij een feestje om te doen. Leuk om te weten: ik heb zelfs aan verschillende visagie-wedstrijden meegedaan! 

Wat zeg je ervan? Wil jij je huid de aandacht geven die ze verdient en stralend door het leven gaan? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intakegesprek bij MOOI SkinBoutique!