Merken

Ik werk met verschillende merken die perfect aansluiten bij mijn werkwijze en visie op een gezonde, stralende huid. 

pHFormula

pHFormula heeft een unieke behandelmethode ontwikkeld op basis van 30 jaar medische en wetenschappelijke ervaring. De ingrediënten van de peelings zijn van farmaceutisch niveau, waardoor je er mooie resultaten mee kunt behalen. pHFormula geeft blijvende, goede resultaten kan gecombineerd worden met de producten van SBT waar ik ook mee werk.

SBT Cosmetics

De producten van SBT Cosmetics richten zich op de vernieuwing van je huid van binnenuit. Het speciale CellLife Serum® zet je huidcellen aan het werk, met een stralende, gezonde huid als resultaat. De producten van SBT Cosmetics werken ook ontzettend goed op de gevoelige huid. 

Thoclor Labs 

De producten van Thoclor Labs bestaan uit een unieke combinatie van natuurlijke ingrediënten en desinfecterende eigenschappen. Hierdoor zijn ze heel effectief om je huid te verbeteren en te herstellen. 

Alhydran

De crème van Alhydran staat vooral bekend als littekencrème, maar kan voor veel meer gebruikt worden. Deze voedende en herstellende crème beschermt je huid en helpt haar herstellen. Je krijgt ook minder last van jeuk, irritatie en een droge, rode huid. 

Heliocare Sun

Zonbescherming is ontzettend belangrijk om je huid te beschermen én gezond te houden. Met de zonbescherming van Heliocare Sun weet je zeker dat je huid op een veilige manier beschermd is tegen uv-A en uv-B straling, blauw licht en infrarood.

Maak direct een afspraak bij Mooi Skin Boutique!