Make-up

Een stralende huid vormt de basis van jouw natuurlijke schoonheid. Ik begrijp heel goed dat je jezelf extra mooi wilt maken met make-up. Daarom kun je bij MOOI SkinBoutique terecht voor zowel permanente make-up voor je ogen, lippen en wenkbrauwen als voor feestelijke make-up voor je bruiloft of een feestelijke dag.

Permanente make-up

Bij MOOI SkinBoutique verzorgt PMU specialist Ahmet Turkkani permanente make-up met mooie, natuurlijk ogende resultaten. Je kunt bij hem terecht voor:

  • Permanente make-up wenkbrauwen
  • Permanente make-up voor je lippen
  • Permanente make-up eyeliner
  • Permanente make-up verwijderen of corrigeren.


Tijdens een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek legt Ahmet je uit wat je kunt verwachten van een PMU-behandeling. Stel hem gerust al je vragen en bespreek je wensen, zodat je goed voorbereid bent op je behandeling. 

Kies je voor PMU? Dan volgt er na de eerste behandeling altijd een touch-upbehandeling. Hierdoor behaalt Ahmet de mooiste resultaten, omdat hij het pigment in meerdere lagen aanbrengt. Een PMU-behandeling is niet pijnlijk, hooguit wat gevoelig.  Na afloop krijg je nazorginstructies mee voor een optimale genezing en mooi resultaat.

Feestelijke make-up

Ga je trouwen of heb je binnenkort een feestelijke dag waarop je er extra mooi uit wilt zien? Dan maak ik je graag mooi op. Ik werk met verschillende mooie merken, zoals Pune, Bkate en Revitalash.  

Wil je mooie wenkbrauwen, maar liever geen permanente make-up? Ik vind het heerlijk om je wenkbrauwen mooi in vorm te brengen en als je wilt ook te verven. 

We beginnen altijd met een proefmake-up. Je mag zelf foto’s en voorbeelden meenemen van make-up die je mooi vindt. Als ik de proefmake-up aanbreng, kijken we welke kleuren jouw gezicht met mooist laten uitkomen.

Ik vind het belangrijk dat je ook met make-up jezelf bent. Natuurlijk zie je er nog mooier uit dan je er normaal uitziet, maar het moet wel bij je passen. Als je normaal weinig make-up draagt, zal ik niet enorm zware make-up aanbrengen en andersom. 

Op je bijzondere dag hoef je niet naar je make-up om te kijken en zie je er stralend uit.