Huidverbetering

Misschien is je huid al in goede conditie en wil je dat ook zo houden. Of je hebt juist last van een onrustige huid, die je graag wilt kalmeren. Wat je wens ook is, bij MOOI SkinBoutique help ik je aan een stralende gezonde huid. Je bent bij mij aan het goede adres voor de behandeling van:

 • Rimpels
 • Pigmentvlekken
 • Couperose
 • Rosacea
 • Oneffen huid
 • Grove poriën
 • Fijne lijntjes
 • Onrustige huid


Heb je last van acne, littekentjes of wil je oneffenheden als steelwratjes laten verwijderen? Dan kun je terecht bij de huidtherapeut.


Tijdens een intakegesprek bespreken we wat je huid nodig heeft en wat je graag samen wilt bereiken. Het is mogelijk dat we behandelingen combineren met de expertise van de huidtherapeut en/of de cosmetisch arts. Dat kan allemaal op dezelfde plek. Je krijgt een plan van aanpak op maat, dat volledig is afgestemd op jouw wensen en de behoeften van jouw huid. Zo behalen we samen de mooiste resultaten.

Behandelingen

Een behandeling bij MOOI SkinBoutique is geen standaardbehandeling. Ik kijk als je in de stoel ligt altijd naar je huid en bespreek met je hoe het gaat. Als jij je huid thuis goed verzorgd met de producten die op jouw huid zijn afgestemd, leg je daarmee een goede basis voor een gezonde en stralende huid. De behandelingen in de salon versterken het effect van de thuisbehandeling. Voor mooie resultaten zet ik de volgende behandeltechnieken in:

Microneedling

Je huid heeft soms wat meer nodig dan een verzorgende behandeling. Microneedling is daarom een effectieve manier om je huid te verbeteren. Met een héél dun naaldje maak ik kleine kanaaltjes in je huid. Hierdoor wordt je huid gestimuleerd om zich te vernieuwen. Vervolgens breng ik een serum met actieve werkstoffen aan, zodat je huid een extra boost krijgt. Het resultaat is een egalere teint, frisse huid en fijnere huidstructuur. Microneedling kan je inzetten bij bijvoorbeeld acne, pigmentvlekken, rosacea en couperose. Voor microneedling gebruiken we RF fractional needling. In een kuur van 3 behandelingen behalen we mooie resultaten. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Ahmet Turkkani. 

Een andere vorm van microneedling is de Rezernate Nano Facial. Dit is een zogenaamde skinpen die helpt om een serum met actieve werkstoffen diep in je huid aan te brengen. Het resultaat is een gezonde glow en een stralende huid. Deze behandeling voer ik zelf uit en kan zowel los als in kuurverband van 4 tot 6 behandelingen plaatsvinden.


Bindweefselmassage

Is je huid wat verslapt, waardoor er rimpels en lijntjes zichtbaar zijn? Met een bindweefselmassage geef je je huid een flinke boost. Je bindweefsel zit vol met elastine en collageen, die je huid haar stevigheid en elasticiteit geven. Met een bindweefselmassage stimuleer je de doorbloeding en de celvernieuwing. Dit zorgt voor de aanmaak van collageen en elastine met als resultaat een stevigere, gezonde en stralende huid. Je behaalt de mooiste resultaten met een kuur van 6 behandelingen. 


Peelings

Heb je een doffe huid, pigmentvlekken door zonschade of rimpels en fijne lijntjes waar je vanaf wilt? Dan is een peeling een goed idee. Met een peeling behalen we samen mooie resultaten. Een peeling heeft het meeste effect als je hem inzet in kuurvorm, gecombineerd met speciale producten voor thuis. Je bereidt je huid dan thuis voor, waarna de peeling in de salon de finishing touch geeft. Ik zet bij MOOI SkinBoutique verschillende soorten peelings in:

 • PRX Therapy
 • ASA Peel fruitzuurpeeling
 • Dermaplane Pro

Resurfacing behandeling

Met resurfacing behaal ik bij MOOI SkinBoutique mooie resultaten. De behandeling is te vergelijken met een peeling, maar werkt net iets anders. Het unieke systeem helpt om actieve ingrediënten uit de producten waarmee ik werk diep in je huid aan te brengen. Je bovenste huidlaag, de opperhuid, blijft hierbij intact. Je huid wordt zo van binnenuit aan het werk gezet, zonder dat je huid aan de oppervlakte geïrriteerd raakt.  

Resurfacing is ideaal voor de aanpak van:

 • Pigmentvlekken
 • Rosacea
 • Huidveroudering

Je krijgt altijd een behandelplan op maat, dat past bij de behoefte van jouw huid.


Skinboosters

Een chemische peeling is heel effectief, maar je hebt wel wat hersteltijd. Als je dat liever niet wilt, of wanneer je in de zomer aan je huidverbetering wilt werken zijn skinboosters dé oplossing!

Bij MOOI SkinBoutique werk ik met de PRX-T33 skinbooster. Deze breng ik aan zonder naalden. Direct na de behandeling zie je al resultaat. Je huid is egaler, steviger en heeft meer volume. En dat allemaal terwijl je huid intact blijft. 

Deze skinbooster stimuleert de celvernieuwing in je diepere huid. Ook krijgt de aanmaak van collageen een boost, waardoor je huid steviger en gladder wordt. Deze behandeling is goed te combineren met bijvoorbeeld microneedling en injectables.


V-Lift: de facelift zonder operatie

Erger je je aan rimpels en een verslapte huid en daardoor een vermoeide of verouderde uitstraling? Dan is V-lift een efficiënte behandeling. Het wordt niet voor niets de facelift zonder operatie genoemd. Deze behandeling wordt uitgevoerd door Ahmet Turkkani, die ook de permanente make-up bij MOOI SkinBoutique verzorgt. Met behulp van een speciaal apparaat dat werkt met geluidsgolven, worden de diepere huidlagen gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken en cellen te vernieuwen. Dit is een proces dat tijd nodig heeft, waardoor het resultaat van de behandeling geleidelijk zichtbaar wordt. 

Huidverbetering bij MOOI SkinBoutique

Het is mogelijk dat ik verschillende behandelingen combineer om het allerbeste resultaat te behalen. Dit bespreek ik altijd met je voor aanvang van de behandeling of wanneer we je plan van aanpak opstellen. We stellen In je plan van aanpak stellen we samen doelen en we kijken regelmatig of we op de goede weg zijn of dat er aanpassingen in het plan nodig zijn. 

Ben jij klaar voor een stralende, gezonde huid? Maak dan nu een afspraak voor jouw intakegesprek en ontvang een persoonlijk plan van aanpak op maat.