MOOI skin & make up spelregels

Om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren voor zowel klant als schoonheidsspecialiste heeft Mooi Skin & Make Up enkele huisregels opgesteld.

Ik behandel niet bij:
Koorts / koortslip
Griep
Besmettelijke huidziekten

Graag aangeven bij het maken van een afspraak.

Het maken van een afspraak
Wanneer ik in behandeling ben kan ik de telefoon helaas niet beantwoorden. Daarom verzoek ik je voor het maken van een afspraak een email te sturen via de Contactpagina, een boodschap in te spreken op de voicemail of een whatsapp bericht te sturen. 

Wees op tijd
Zorg dat je tijdig (5 minuten voor de afgesproken tijd) aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen
De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Mocht je dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak
Je kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer je binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt zal 50% van de gemaakte kosten van de behandeling in rekening worden gebracht.

Gratis consult
Gratis consulten zijn alleen gratis wanneer je de afspraak nakomt. Wanneer deze consulten niet tijdig worden verzet of bij het niet verschijnen op de afspraak wordt er € 15,- reserveringskosten in rekening gebracht.​

Betalings- en parkeermogelijkheden
Je kunt bij ons zowel contant als met pin betalen. Parkeren is gratis en direct bij de salon of de parkeervakken in de buurt. 

Klachten of ontevreden?
Ik doe er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat je niet tevreden bent of een klacht hebt. In dat geval stel ik het zeer op prijs dat je direct contact met mij opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Privacy
De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met toepasselijke Nederlandse wet- en regelgeving op het gebied van privacy. Jouw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Mooi Skin & Make Up en worden niet verstrekt aan derden.